UKLONIMO OPASNI AZBESTNI MATERIJAL

                 

JAVNI POZIV ZA DOSTAVU  PODATAKA

Pozivaju se vlasnici odnosno korisnici građevina na području Općine Gornji Bogićevaca u kojima se nalazi azbest da dostave podatke o lokacijama, količinama, vrsti i statusu materijala na kojima se nalazi azbest (sukladno članku 30. stavku 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest („Narodne novine“, broj 69/16.).

Prema članku 18. stavku 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest („Narodne novine“, broj 69/16.), vlasnik odnosno korisnik građevine u kojoj se nalazi azbest,dužan je, radi planiranja sustava gospodarenja građevnim otpadom koji sadrži azbest, na poziv jedinice lokalne samouprave, u roku određenom tim pozivom, dostaviti podatke o lokaciji građevine, procjeni količine, vrste i statusu materijala za kojeg je izvjesno da će postati azbestni otpad.

Vlasnici, odnosno korisnici građevina na kojima se nalazi azbest, popunjeni Obrazac trebaju dostaviti osobno, poštom ili elektronskim putem  u Općinu Gornji Bogićevci zaključno sa 25. 09.2017. godine u 15:00 sati.

Adresa: Općina Gornji Bogićevci, Trg hrvatskih branitelja 1, Gornji Bogićevci

E-mail adresa: opcinagb@gmail.com

OBRAZAC-PRIJAVA-OBJEKTA-KOJI-SADRŽI-AZBEST

 

Ovaj unos je objavljen u Obavijesti. Bookmarkirajte stalnu vezu.